søndag 1. november 2009

Kvamsskogen søndag

Søndag morgen var det noen som ville hjem, og noen som ville på tur. Vi bestemte oss for å vaske og pakke oss ut, og med så mange erfarne husmødre, gikk det i en fei! En god del mat til overs - fordelt i fordragelighet, og så.... ut! Farvel til de som ville hjem og vi andre kjørte noen hundre meter bortover veien og svingte av til Furedalen.

Fra Furedalen alpinsenter gikk vi opp det nakne skitrekket.
Litt bratt, men fint å gå der. På toppen kom vi til noen fine vann. Men stien ble smalere og smalere og gikk egentlig i feil retning. Så vi bestemte oss for å legge i vei opp en skrent - og når vi holdt oss fast med hender og føtter kom vi jo opp. Heldigvis. Hadde vært litt flaut å bli reddet fra en skrent i fjellsiden. På Kvamsskogen. Uten snø eller storm.....jaja, vi kom oss jo opp!
Fra toppen ved Heiavannet hadde vi flott utsyn og fine farger, og mens vi sto der spratt en vinterkledd hare forbi!


Vi fulgte stien innover mot Mødalen, populært kalt "negerlandsbyen", men gikk ikke helt fram. Ved broen tok vi en liten pause med Kvikklunsj og mandariner før vi gikk veien nedover.


På veien passerte vi en reodor-felgen oppfinnelse;
IKEAglass festet til et sykkelhjul ble en vannmølle, som ble drevet av bekken og ga strøm til en lite binkende lys festet på bjørken.
Sikkert morsomt å lage!



Ved parkeringsplassen var det takk for nå - og dette må vi gjøre igjen. Så vi får se til våren - eller kanksje det blir en skihelg alt i vinter??? Solhovden er i alle fall et hyggelig sted og mange fine turveier både sommer og vinter.

2 kommentarer:

  1. Så koselig å få "bli med" dere på Kvamskogen! Ser ut som dere har hatt en kjekk tur!
    Veldig hyggelig å "hilse på" gamle kjente! Savner dere!
    klem.

    SvarSlett
  2. Du får bli med oss på neste tur!

    SvarSlett