søndag 27. november 2011

Første søndag i advent

Ennå høstfarger i fjellsiden
Første søndag i advent.

Tur i regn og vind

Lørdag 26 november gikk vi opp Sandviksbatteriet og opp til toppen av Sandviksfjellet. Ved demningen mått vi se litt på effekten av været; Stormen Brita har gått over vestlandet de siste dagene, ikke at vi har sett så mye til henne, men litt kraftig vind har det vært. Loke synes bølgene er litt skumle; de lager lyd og han vil gjene fange de, men finner ikke "byttet".Etterpå fortsatte vi til Brushytten, og siden jeg var etterhvert blitt både våt og litt kald, gikk vi til Fløybanen. Der var bilettmaskinen ute av drift og jeg så for meg at jeg måtte gå ned . Føreren syntes visst det var for ile, så vi fikk kjøre ned til Fjellveien uten å betale!

Etter en varm dusj, tørre klær, kledde jeg meg enda en gang for uteliv. Lysfesten med sine 20.000 deltakere og fyrverkeri er spesielt. Om det var meningen at en av de første rakettene skulle lande på vannet vet jeg ikke, men det ble ganske stilig. Selv om jeg er godt voksen fryder jeg meg som et barn over fyrverkeriet.

tirsdag 22. november 2011

Måneskinnstur

Fordelen med å ha hund er at en får med seg turer på kveldstid. En måneskinnstur gjennom Fjellveien er ikke å forrakte.
Å legge inn innlegg fra mobilen er jo absolutt et alternativ

Turbloggen

Ser at siste innlegg var i april, nå er vi kommet til november... Kanskje jeg bør ta hele bloggen opp til vurdering? Hvorfor skriver jeg ikke mer? Hm... ifølge teorien burde det å kombinere min egeninteresse for data og turer være motivernede i seg selv. Burde..og har likevel ikke vært det.
Er det problem at jeg ikke får respons? Tja, det ville kanskje vært hyggelig om flere kommenterte, men jeg tror ikke det avhenger av det.
Er det for tidkrevende? Både ja og nei...jeg trenger jo ikke skrive en helside hver gang. Men å ha en mobilteleforn som kommuniserer godt med pc'en er et must! Og i det siste året har jeg byttet mobil opp til flere ganger, men den jeg har nå burde være lett å bruke. Jeg har til og med muligheten for å laste opp bilder direkte fra mobilen.
Er det kjedelig tema? Nei og atter nei! Jeg går jo turer til stadighet! Men, selvfølgelig er det jo mye opp og mned samme stedene. Og det at jeg ikke har Runkeeper med kart osv er jo noe jeg kunne ha lagt inn på mobilen igjen. men selvfølgelig turbeskrivelsene ville vel kanskje bli veldig like over tid.
Tenker jeg for lite? Det er jo nesten et fornærmende spørsmål som jeg bare må svare nei til! Jeg tenker veldig mye, ikke så mye på tur, men på studiet, jobb, familie, hund og det jeg lytter til  av lydbøker
Når ingen av spørsmålene får et ja - må jeg jo bare konkludere med at jeg bør ta opp tråden igjen  - og blåse liv i bloggen min igjen.

anti botox brigade